Om Autowatch Europe

Autowatch Europe har öppnat kontor i Sverige.

Via kontoret i Malmö tillhandahåller vi lager, distribution och teknisk support till våra kunder och återförsäljare i Norden och norra Europa. Autowatch Europe är en filial till PFK Electronics som är en marknadsledande tillverkare av alkolås och fordonselektronik.

 

Om PFK Electronics

PFK är ett ledande elektronikföretag med focus på utveckling och tillverkning av innovativa fordonslösningar. Företagskulturen genomsyras av innovation och företaget har en stark forsknings- och utvecklingskapacitet, samt toppmodern produktionsanläggning.

PFK grundades i Durban, Sydafrika 1969. Regionala försäljningskontor finns i Durban, Johannesburg, Kapstaden, Port Elizabeth, Storbritannien, USA och Sverige. I november 2012 förvärvade PFK Electronics bolaget Pi-Shurlok. Företagets produktionsanläggning är lokaliserad i Pietermaritzburg. I nära samarbete med kund kan PFK smidigt ta en produkt från konceptdesign till tillverkning. PFK är även OEM-leverantör till ett antal globala företag. Företagets ledord är kundnöjdhet och integritet, att skapa starka kundrelationer och erbjuda omfattande teknisk support.

PFK levererar produkter till tillverkare, eftermarknad, stora fraktbolag, och kollektivtrafiksektorn. I Sydafrika når PFKs produkter marknaden via ett nätverk av auktoriserade återförsäljare och genom direktförsäljning till större fraktbolag. Omkring två tredjedelar av PFKs produkter exporteras via ett nätverk av engagerade globala distributörer. PFK är certifierat enligt ISO / TS 16949, ISO 14001, FORD Q1, VDA-6, samt OEM certifierade.